klo 20:51 | 2.4.2015

Sienihulluna kerään keväisin itse korvasienet ja keittelen ne herkuksi. Korvasienikastike on parasta parsan kanssa. Oma ohjeeni tulee täydellisen soosin metsästämisen tuloksena.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
6
Valmistusaika
15 min.
Vaikeustaso
Helppo
Korvasienikastike & parsaa
Ainekset
1/2
l
Tuoreita esikäsiteltyjä korvasieniä (keitä 3 krt ja huuhtele/ vaihda vesi väillä)
2
rkl
voita
1
salottisipuli
1
tl
hienoa merisuolaa
2.5
dl
maitoa
1,5
dl
kermaa
1
dl
kuivaa valkoviiniä
ripaus valkopippuria
2
rkl
vehnäjauhoja
Työvaiheet
- kuullota sipuli voin kanssa pannulla. Laita pilkotut korvasienet pannulle.
- Ripottele jauhot pinnalle ja anna paistua hetki.
- kaada kerma-maitoseos anna kiehahtaa. Mausta suolalla ja pippurilla.
- lisää valkoviini ja anna hautua hiljaisella tulella n. 10 min.
- tarjoile pihvin tai parsan kanssa.