17:34 | 16.9.2020
Pinaattifettuccine-pastaa caponatakastikkeella
Tätä tosiherkkua ei kovin helpolla muu ruoka päihitä
Rusinoiden ja kapriksien yhteensopiva maku on loistava kun kaneli tuo hitusen lisämakua siihen, aivan munakoison mehukkaaseen liemien täyteläisyyteen asti eteläamerikkalaisessa pastaruuassa. Tämä ei paremmaksi voisi muuttua. Siihen ei voi täydentää enempää eikä vähentää mitään.
tuore pinaattifettuccine-pasta, rusinoita, kapriksia, vihreä paprika(saa aina Prismasta ja ei voi olla punainen tai keltainen paprika tilalla), sipuli, valkosipulia, punaviinietikkaa, vihreitä oliiveja, tomaatteja, munakoiso, oliiviöljy, kanelia, suolaa
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
3-4
60
Keskivaikea
Pinaattifettuccine-pastaa caponatakastikkeella
Ainesosat
1
munakoiso
1 1/2
tl
suolaa
3
isoa tomaattia
1
iso sipuli
1
vihreä paprika (saa aina Prismasta ja ei voi olla punainen tai keltainen paprika tilalla)
0,8
dl
oliiviöljyä
1
dl
vihreitä oliiveja
1
dl
rusinoita
1/2-1
dl
punaviinietikkaa
3
rkl
kapriksia
1/2-1
tl
kanelia
280
g
pinaattifettuccinea
4
valkosipulinkynttä