klo 12:45 | 14.12.2015

Couscousin jyväset saavat kunnolla kosteutta kastikkeesta, ja kosolti makua ja mukavaa suutuntumaa granaattiomenasta. Oikea runsaudensarvi!
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
4 annosta
Valmistusaika
30 min
Vaikeustaso
Helppo
Granaattiomenacouscous
Ainekset
3
dl
(täysjyvä)couscousia
noin 6
dl
kasvislientä
1/2
punasipuli
1
rkl
sitruunan mehua
1/2
tl
suolaa
1/4
tl
mustapippuria myllystä
1/2
tl
kuivattua chiliä
1
(luomu)appelsiini
1
dl
oliiviöljyä
1
dl
hienonnettuja yrttejä, esim. lehtipersiljaa
1
Granaattiomenan siemenet
2
dl
paahdettuja, rouhittuja kuorellisia manteleita
200
g
fetaa
Työvaiheet
- Kypsennä couscous kasvisliemessä pakkauksen ohjeen mukaan.
- Kuori sipuli ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi. Lisää sitruunan mehu, suola, pippuri ja chili. Anna sipulin marinoitua sillä aikaa, kun valmistelet muut aineet.
- Pese appelsiini, raasta kuoren oranssi osa ja purista mehu. Lisää mehu, kuoriraaste, öljy ja marinoitu sipuli couscousiin.
- Hienonna yrtit, irrota granaattiomenan siemenet ja murusta feta. Lisää couscousin joukkoon.