Parasta etanapannussa on yrttinen valkosipulivoi, ja siksi myös herkkusienistä tehdyt "etanattomat etanat" ovat ihania.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
4
Valmistusaika
25 min
Vaikeustaso
Helppo
Herkkusienietanat
Ainekset
2
rs (200 g)
herkkusieniä
2–4
valkosipulinkynttä
1
ruukku persiljaa
1
dl (40 g)
parmesaania
½
dl
kuorittuja pistaaseja
100
g
pehmeää voita
½–1
tl
suolaa
¼
tl
mustapippuria myllystä
Työvaiheet
- Laita uuni kuumenemaan 220 asteeseen. Poista herkkusienistä jalat (käytä ne muussa ruuanlaitossa) ja laita lakit ylösalaisin pieneen uunivuokaan tai etanapannuun.
- Hienonna valkosipuli ja persilja. Raasta juusto ja hienonna pähkinät. Soseuta ne voin ja mausteiden kanssa karkeaksi tahnaksi ja jaa tahna sitten sienille.
- Kypsennä uunissa 15–20 minuuttia tai kunnes täyte sulaa ja sienet hieman pehmenevät.
Kiva kasvisvaihtoehto etanoille :)
Mutta etana-sana poistettava reseptin nimestä, koska muistakaan raaka-aineista ei saa käyttää virheellisiä tai harhaan johtavia nimiä!
Teillä olisi toimituksessa paljon näitä muitakin korjattavia reseptejä. Vähän mielikuvitusta peliin, niin varmaan ammattilaiset keksii uusia kivoja nimiä vege-vaihtoehdoille!
Herkkusienietanat? Miksei rehellisesti valkosipuliherkkusienet? Käsittämätöntä tuollainen epätoivoinen feikkinimien keksiminen! Jos se on herkkusieni, se on herkkusieni eikä mikään etana.
Nää on niin täydellisiä!
Tarkoittaako tuo 200 g herkkusienien kohdalla 1 rasian kokoa vai yhteensä 200g kahdessa rasiassa?