
Nämä mukavan tuliset paprikat lämmittävät, mikäli Suomen suvi ei sitä tee. Créme fraîchella, cheddarjuustolla ja jalopenoilla täytetyt minipaprikat ovat oivallinen lisäke grillatulle lihalle tai kiva suolainen alkupala pääruoan valmistumista odotellessa…
Hothothot -paprikat
Ainekset
Työvaiheet
Huuhtele paprikat ja leikkaa lakki irti. Koverra paprikoista sisukset varovasti juuresveitsellä.
Kuori ja silppua sipulit, pilko jalopenot ja raasta cheddarjuusto. Hienonna lehtipersilja. Sekoita ainekset 1/2 osaan Créme fraîchen joukkoon. Jätä loppu ranskankerma dipiksi.
Täytä paprikat jalopenotäytteellä. Nosta päälle lakki. Grillaa paprikat grillissä, folion sisällä tai paista 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia tai kunnes paprikat ovat saaneet väriä. Tarjoa sellaisenaan pikkusuolaisena tai lisäkkeenä grillatulle lihalle tai kanalle