Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kasvis
Juhli ja nauti
10:30 | 9.4.2024

Pannumunat florentine

Lisää omaan keittokirjaan
Glorian ruoka ja viini on lisännyt 3757 reseptiä
OHJE Raisa Laine KUVA Tuomas Kolehmainen

Pinaatti ja kananmuna sopivat tunnetusti yhteen. Helppo pannuruoka on omiaan vaikka brunssille. Lisäksi tarvitaan vain maalaisleipää, jonka kanssa ruoan voi nauttia, ja jolla voi pyyhkäistä lautasen puhtaaksi.

Oikaisu: Resepti on julkaistu Glorian ruoka & viini -lehdessä 3/2024. Alkuperäisessä ohjeessa muskottia oli 2 tl, kun oikea määrä on ½ tl. Toimitus pahoittelee virhettä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
25 min
Helppo

Pannumunat florentine

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

3
salottisipulia
2
rkl
voita
150
g
tuoretta pinaattia
½
tl
jauhettua muskottipähkinää
½ + ½
tl
suolaa
2
dl
kuohukermaa
4
munaa
1
dl
pecorinojuustoa hienoksi raastettuna
rapeakuorista maalaisleipää

Vaiheet

  1. Kuori ja hienonna sipulit. Paista niitä laakealla pannulla voissa noin 2 minuuttia. Lisää pinaatti ja jatka paistamista noin minuutti. Lisää muskotti, ½ tl suolaa ja kerma. Kuumenna kiehuvaksi. Laske keskilämmölle ja riko munat joukkoon. Kypsennä, kunnes valkuainen on hyytynyt (n. 5 min)
  2. Siirrä pannu syrjään liedeltä. Ripottele munille suolaa ja raasta pecorino pinnalle. Paahda lisukkeeksi leipää.
Tilaa Glorian ruoka & viini
Kananmuna
aamiainen & brunssi

Suosituimmat

Taatelikakku

Saaristolaisleipä

Shelterin mallasleipä

Graavilohi suolaliemessä eli jääkellarin lohi

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini