Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kasvis
Juhli ja nauti
9:00 | 27.5.2021

Varhaisperunat ja parsapannu

Lisää omaan keittokirjaan
Glorian ruoka ja viini on lisännyt 3757 reseptiä
OHJE Raisa Laine KUVA Tuomas Kolehmainen

Kokeile rapsakan parsan, voin ja kananmunan yh­distelmää myös savukalan ja varhaisperunoiden kanssa. Herkkua!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
45 min
Helppo

Varhaisperunat ja parsapannu

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

2
kananmunaa
600
g
vihreää parsaa
1
pieni sipuli
75
g
voita
2
rkl
vettä
1
rkl
sitruunamehua
½
tl
suolaa
¼
tl
mustapippuria myllystä
Perunat
600
g
varhaisperunoita
½
ruukku
tilliä

Vaiheet

  1. Aloita perunoista. Pese ja keitä perunat suolalla maustetussa vedessä (1 tl suolaa/ 1 l vettä) kypsiksi, noin 15 minuuttia. Halu­tessasi voit lisätä keitinveteen tillin varret ja säästää lehdet annosten koristeluun.
  2. Keitä munat kypsiksi, 7–8 minuuttia. Jäähdytä ja kuori.
  3. Pese parsat ja katkaise puumaiset tyvet pois. Leikkaa parsat noin 2 cm:n paloiksi. Kuori ja hienonna sipuli. Sulata voi paistin­pannussa. Kuullota sipulia voissa pari mi­nuuttia. Lisää parsat, vesi ja sitruunamehu. Hauduta noin 5 minuuttia.
  4. Hienonna munat ja lisää pannuun. Maus­ta suolalla ja mustapippurilla. Tarjoa keitetty­jen perunoiden ja tillinoksien kanssa.
Tilaa Glorian ruoka & viini
Kemut
Parsa
varhaisperuna

Suosituimmat

Saaristolaisleipä

Taatelikakku

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Shelterin mallasleipä

Graavilohi suolaliemessä eli jääkellarin lohi

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini