Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kasvis
Kasvis
Alkuruuat
Grillaus
Lisukkeet
14:28 | 1.9.2017

Grillatut BBQ-portobellopihvit

Lisää omaan keittokirjaan
Glorian ruoka ja viini on lisännyt 3757 reseptiä
OHJE Anu Brask KUVA Sami Repo

Lihaisa ja täyttävä portobello imee ihanasti BBQ-marinadin makuja. Avokado pehmentää maustevoin ja korianteri on kiva makuylläri.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
1 t 30 min
Keskivaikea

Grillatut BBQ-portobellopihvit

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

4
isoa
portobellosientä
Marinadi
2
valkosipulinkynttä
1/2
dl
soijakastiketta
4
rkl
BBQ-kastiketta
3
rkl
öljyä
2
rkl
tomaattipyreetä
1
rkl
siirappia
2
tl
sipulijauhetta
1
tl
savupaprikajauhetta

Vaiheet

  1. Tee avokadovoi etukäteen (ks. ohje alhaalla).
  2. Poista sienistä jalat (käytä ne vaikka seuraavan päivän ruokaan).
  3. Kuori ja hienonna valkosipulit. Sekoita marinadin ainekset kulhossa. Laita sienten lakit suljettavaan muovipussiin. Kumoa marinadi päälle, sulje pussi ja marinoi jääkaapissa 1 tunti.
  4. Grillaa sieniä suoralla tulella molemmin puolin 10 minuuttia. Sivele pintaan välillä lisää marinadia. Tarjoa pihvit avokadovoin kanssa.

Avokadovoi

Ainesosat

1
avokado
1
valkosipulinkynsi
1/2
ruukkua
korianteria
1
rkl
sitruunamehua
2
tl
juustokuminaa
1
tl
suolaa
1/4
tl
mustapippuria
50
g
pehmeää voita

Vaiheet

  1. Halkaise avokado ja poista kivi. Lusikoi sisus tehosekoittimeen. Lisää kuorittu valkosipuli, korianteri, sitruunamehu ja mausteet. Soseuta. Lisää pehmeä voi ja sekoita tasaiseksi.
  2. Lusikoi maustevoi tuorekelmun päälle ja kääri kelmun avulla tangoksi. Laita jääkaappiin kovettumaan vähintään 4 tunniksi tai pakasta. Avokadovoi säilyy jääkaapissa 3–4 päivää ja pakastimessa pari viikkoa.
Tilaa Glorian ruoka & viini
portobello
Täytetyt portobellot
portobellopihvit
BBQ
Vegebaari
grillaus

Suosituimmat

Luumu-omenatorttu

Hasselbackan punajuuret

Suppispasteijat

Graavisiika ja piparjuuripunajuuri

Lakupallopiparit

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini