Suosikkihedelmä avokado taipuu myös keitoksi. Mausteeksi tirskahdus limettiä ja juustokuminaa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
25 minuuttia
Helppo
Avokadokeitto
Ainesosat
1
sipuli
1
rkl
öljyä
2
rkl
vehnäjauhoja
1
tl
juustokuminaa
1
l
kana- tai kasvislientä
4
kypsää avokadoa
1
limetin mehu
1
dl
ruokakermaa
½
appelsiinin mehu
1
tl
suolaa
Vaiheet
- Kuori ja hienonna sipuli. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota sipulia 5 minuuttia. Lisää vehnäjauhot ja juustokumina, kypsennä pari minuuttia. Lisää liemi. Keitä 10 minuuttia tai kunnes keittopohja sakenee.
- Halkaise avokadot ja poista kivet. Lusikoi hedelmäliha kulhoon ja purista päälle limetin mehu. Lisää kerma ja soseuta haarukalla tai sauvasekoittimella.
- Kaada sose kuuman keittopohjan joukkoon ja sekoita. Purista keittoon vielä appelsiinin mehu ja mausta suolalla.