Hyvässä keitossa vähemmän on enemmän.
Turkulaisbistro E. Ekblomin porkkanakeitto tarvitsee vain simppelit raaka-aineet ja maltillisen maustamisen. Porkkanoiden maku pääsee esille pitkällä freesaamisella. Samettisen rakenteen salaisuus on tehokas sauvasekoitin ja paseeraus siivilän läpi.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4-6 annosta
60 min
Helppo
Friteeratut juustokuutiot
Ainesosat
150
g
manchego-juustoa
1
kananmuna
1/2
dl
vehnäjauhoja
1/2
dl
korppujauhoja
2
dl
rypsiöljyä
Vaiheet
- Paloittele juusto 1 x 1 cm:n kuutioiksi.
- Riko kananmuna pieneen kulhoon, sekoita vehnä- ja korppujauhot toisessa kulhossa. Pyörittele juustokuutiot ensin kananmunassa, sitten jauhoissa.
- Kuumenna rypsiöljy 175 asteeseen. Friteeraa kuutioita öljyssä, kunnes ne ovat kullanruskeita.
- Nostele juustokuutiot talouspaperin päälle valumaan.
- Friteerausöljy on tulikuumaa, joten anna sen jäähtyä rauhassa.