klo 10:37 | 3.4.2013

Tofu tuo ruokaisuutta kasvis-nuudelikeittoon.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
4 annosta
Valmistusaika
15 min
Vaikeustaso
Helppo
Kevyt nuudelikeitto vie ajatukset Aasiaan
Ainekset
125
g
täysjyvänuudeleita
100
g
siitake- tai herkkusieniä
1
iso porkkana
100
g
purjoa
250
g
tofua
2
tl
öljyä
1
l
vettä
1
kasvis- tai kanaliemikuutio
2
tl
soijaa
1/2
tl
jauhettua inkivääriä
Työvaiheet
- Pehmennä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Halkaise isot sienet tarvittaessa.
- Kuori porkkana, ja veistä siitä lastuja kuorimaveitsellä. Suikaloi puhdistettu purjo ja kuutioi tofu.
- Kuullota kasviksia ja tofua öljyssä hetki, kaada päälle vesi ja kuumenna kiehuvaksi. Mausta liemikuutiolla, soijalla ja inkiväärillä.
- Jaa valutetut nuudelit annoskulhoihin ja kauho päälle liemi sekä kasvikset ja tofu.