Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kasvis
Lisukkeet
Arjen nopeat
10:38 | 28.10.2015

Kananmunat kaalikupeissa

Lisää omaan keittokirjaan
Glorian ruoka ja viini on lisännyt 3757 reseptiä
OHJE Anu Brask KUVA Sami Repo

Pankojauhot ovat karkeampia ja rapeampia kuin tavalliset korppujauhot.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
25 min
Keskivaikea

Kananmunat kaalikupeissa

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

4
isoa lehtikaalin lehteä
2
rkl
oliiviöljyä
1/2
tl
suolaa
1/4-1/2
tl
cayennepippuria
1
tomaatti
1/2
dl
parmesaaniraastetta
1/2
dl
(panko)korppujauhoja (esim. Yataka)
ripaus mustapippuria
4
kanamunaa

Vaiheet

  1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Poista kaalinlehdistä lehtirangat. Laita lehdet kulhoon, valuta niille öljyä ja mausta suolalla ja cayennepippurilla.
  2. Asettele lehtikaalit muffinivuokiin tai pieniin uunivuokiin niin, että vuoan pohja ja reunat peittyvät.
  3. Leikkaa tomaatista 4 viipaletta. Aseta yksi viipale kunkin lehtikaalivuoan pohjalle.
  4. Raasta parmesaani. Sekoita juustoraaste, korppujauho ja mustapippuri. Laita 1 rkl seosta tomaattiviipaleiden päälle.
  5. Riko kuhunkin vuokaan yksi kananmuna. Ripottele loput raasteseoksesta pinnalle. Kypsennä uunissa 10 minuuttia. Paahda sillä aikaa lisukkeeksi hunajaporkkanat (ks. ohje alla).

Pikapaahdetut hunajaporkkanat

Ainesosat

4
porkkanaa
1
rkl
voita
1
rkl
hunajaa
2
rkl
tuoretta rakuunaa
1
tl
suolaa

Vaiheet

  1. Kuori porkkanat ja leikkaa ne pitkittäin 4 osaan.
  2. Kuumenna voi pannussa. Paista porkkanoita 5 minuuttia.
  3. Lisää hunaja ja paista vielä 3-5 minuuttia.
  4. Hienonna rakuuna ja lisää pannuun. Mausta porkkanat suolalla.

(4 annosta, 15 min)

Tilaa Glorian ruoka & viini
Kananmuna
Kaali
Kananmunat kaalikupeissa
Vegebaari
30 minuuttia

Suosituimmat

Taatelikakku

Karamellipossu joulukinkun jämistä

Maailman paras riisipuuro

Shelterin mallasleipä

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini