klo 12:46 | 26.2.2014

Muusin kevyempi versio tehdään kukkakaalista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
4 annosta
Valmistusaika
30 minuuttia
Vaikeustaso
Helppo
Kukkakaalimuusi
Ainekset
500
g
kukkakaalia
300
g
jauhoista perunaa
50
g
pinaattia
1
rkl
rypsiöljyä
1
dl
kevytmaitoa
1/2-1
dl
kasvisten keitinlientä
1/4
tl
suolaa
1/4
tl
jauhettua muskottipähkinää
Työvaiheet
- Kuori ja pilko perunat ja kasvikset ja pane vesitilkkaan kiehumaan.
- Huuhtele ja valuta tarvittaessa pinaatti, leikkaa se pikku suikaleiksi ja kuullota hetki öljyssä pannulla
- Kun perunat ovat kypsiä, ota keitinliemi talteen ja soseuta perunat ja kasvikset.
- Lisää pinaatti sekä keitinlientä ja maitoa niin, että soseesta tulee sopivan paksuista. Mausta ja tarjoa lisäkeruokana.