klo 8:00 | 6.6.2017

Puolen tunnin herkku haussa? Kokeile paistettua munakoisoa, joka saa niskaansa hunajaa ja suolaista vuohenjuustoa. Hullunhyvää!
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
4 annosta
Valmistusaika
25 min
Vaikeustaso
Helppo
Paistetut vuohenjuustomunakoisot
Ainekset
2
pientä munakoisoa
2
dl
vehnäjauhoja
1
tl
suolaa
1/4
tl
mustapippuria myllystä
2
rkl
juoksevaa hunajaa
200
g
vuohenjuustoa isosta pötköstä (esim. Mèlusine)
Paistamiseen
rypsiöljyä
Työvaiheet
- Leikkaa munakoisot noin 1 cm:n viipaleiksi. Kaada vehnäjauhot laakealle lautaselle. Jauhota munakoisoviipaleet kevyesti pyörittelemällä niitä vehnäjauhoissa.
- Paista munakoisot pienissä erissä pannussa runsaassa öljyssä, noin 1 minuutti kummaltakin puolelta. Nosta paistetut munakoisot talouspaperille hetkeksi valumaan.
- Levitä munakoisot tarjoiluvadille. Mausta suolalla ja pippurilla. Valuta hunaja ja murustele juusto munakoisojen päälle juuri ennen tarjoilua.