klo 16:08 | 2.5.2014

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
4 annosta
Valmistusaika
30 minuuttia
Vaikeustaso
Kohtalainen
Suppilovahverokeitto ja uunivoileivät
Ainekset
Suppilovahverokeitto
6-8
dl
suppilovahveroita
1
sipuli
1
pieni valkosipulinkynsi
2
rkl
voita
1
rkl
tomaattipyreetä
8
dl
kuumaa vettä
1
kasvisliemikuutio
150
g
vuohentuorejuustoa
2
rkl
vaaleaa Maizena-suurustetta
1/2
dl
hienonnettua kirveliä
Uunivoileivät
4
maalaisleipäviipaletta
4
tl
dijonsinappia
8
siivua salamia
8
siivua emmentaljuustoa
Työvaiheet
- Laita uuni kuumenemaan 225-asteeseen.
- Puhdista ja huuhtaise suppilovahverot siivilässä. Valuta vesi sienistä. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi.
- Kaada sienet kattilaan ja kuumenna. Haihduta sienistä nesteet pois. Lisää kattilaan voinokareet, sipuli, valkosipuli ja tomaattipyree. Kuullota 2–4 minuuttia, kunnes sipulit ovat pehmenneet. Lisää joukkoon kuuma vesi ja kasvisliemikuutio. Anna kiehua hiljalleen poristen 10–15 minuuttia.
- Valmistele sillä välin uunivoileivät. Voitele maalaisleipäviipaleet sinapilla. Nosta päälle salamisiivut ja emmentaljuustosiivut. Nosta leivät uunipellille leivinpaperin päälle. Paista uunissa 6–8 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja leivät rapeutuneet reunoilta.
- Lisää keiton joukkoon vuohentuorejuusto. Sekoita joukkoon Maizena, kiehauta ja keitä pari minuuttia. Hienonna kirveli ja sekoita keiton joukkoon.