Pikapikkelöinnillä saat freesin säväyksen kasviksiin! Mikä parasta, tämä tapahtuu vielä helposti ja nopeasti.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
6
30 min
Keskivaikea
Pikapikkelöidyt kasvikset
Ainesosat
3
pienehköä porkkanaa
200
g
retikkaa
6
retiisiä
1/4
kurkku
Liemi
1
dl
sokeroimatonta riisiviinietikkaa
3/4
dl
vettä
3/4
dl
sokeria
1
tl
sormisuolaa
Vaiheet
- Tee ensin liemi. Mittaa pieneen kattilaan vesi, sokeri ja etikka. Kiehauta seos. Ota pois liedeltä, lisää suola ja anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
- Kuori porkkana ja retikka. Leikkaa ne tulitikkumaisiksi, ohuiksi suikaleiksi. Huuhtaise retiisit ja kurkku. Viipaloi ohuiksi paloiksi.
- Lisää kasvikset jäähtyneeseen liemeen. Sekoita hyvin. Anna maustua vähintään 30 minuuttia. Voit myös tehdä kasvikset etukäteen. Ne säilyvät jääkaapissa muutaman päivän.
(6 annosta, 15 + maustuminen 30 min)