1,5 tuntia
Helppo
Sveitsiläinen peruna
Ainesosat
4
keskikokoista perunaa
4
kananmunaa
30
g
voita
50
g
emmentaljuustoa raastettuna
2
rkl
maitoa
ripaus muskottipähkinää
suolaa
vastajauhettua mustapippuria
Vaiheet
Tee 4 SAGA Leivinpaperiarkista SAGA veneet. Paahda perunat kypsäksi 150 °C uunissa paperiveneen sisällä n. 1 tunti. Leikkaa perunoista kansi pois ja koverra sisus.
Soseuta sisus ja sekoita siihen maito, muskotti, juustoraaste ja suola sekä pippuri. Riko koverretun perunan sisään kananmuna ja muotoile perunamassasta kansi ja sen päälle nokare voita.
Ripottele pinnalle korppujauhoa ja laita uuniin 180 °C 12 minuutiksi tai kunnes kuorrutus on kauniin ruskea. Kananmunan tulee kuitenkin olla kypsä sisällä.