Koverra uuniperuna ja lusikoi sisään maustettua ranskankermaa ja ruohosipulia.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
8
50 min + 20 min
Helppo
Tuplapaistetut uuniperunat
Ainesosat
8
keskikokoista Rosamunda-perunaa
1
rkl
oliiviöljyä
½
prk
(100 g) maustettua ranskankermaa
1
dl
silputtua ruohosipulia
1
tl
suolaa
½
tl
rouhittua mustapippuria
Vaiheet
- Pese, kuivaa ja öljyä perunoiden pinta. Kypsennä perunoita 220-asteisessa uunissa 45 minuuttia. Anna jäähtyä, kunnes voit käsitellä perunoita.
- Leikkaa perunoista "lakki" pituussuunnassa. Koverra perunoiden sisus varovasti kulhoon. Jätä noin ½ cm perunaa reunoille kovertamatta.
- Muhenna perunoiden sisus haarukalla. Lisää ranskankerma, ruohosipuli, suola ja pippuri. Täytä perunat kukkuroilleen ja laita ne takaisin uuniin noin 12 minuutiksi, kunnes täyte on saanut herkullisen vaaleanruskean pinnan.