klo 7:00 | 26.6.2023

Valmista varhaisperunoiden seuraan kipakka piparjuuri-hernevoi ja koristele potut vielä tuoreilla herneillä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
4-6 annosta
Valmistusaika
30 min
Vaikeustaso
Helppo
Varhaisperunat ja piparjuuri-hernevoi
Ainekset
1
kg
varhaisperunoita
Piparjuuri-hernevoi
75
g
voita
2
dl
riivittyjä herneitä
3
rkl
piparjuuritahnaa
(suolaa)
1
dl
tilliä hienonnettuna
Työvaiheet
- Rapsuta perunat puhtaaksi ja keitä ne kypsiksi hyvin suolatussa vedessä (1 tl suolaa / 1 l vettä).
- Riivi herneet ja notkista voi. Soseuta voi, herneet ja piparjuuritahna tasaiseksi sauvasekoittimella. Lisää kastike kuumien perunoiden joukkoon ja ripauta suolaa maun mukaan.
- Kumoa perunat tarjoilukulhoon ja hienonna päälle reilusti tuoretta tilliä