
Vegaaninen makaronilaatikko valmistuu yhtä helposti kuin lihaversiokin.
Täyttävä kasvis-makaronilaatikko
Ainekset
Työvaiheet
- Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuori ja raasta porkkanat. Kuullota kasviksia paistinpannulla öljyssä 3–5 minuuttia. Lisää pannulle soijarouhe, -maito ja tomaatit liemineen. Anna porista keskilämmöllä 5 minuuttia.
- Lisää sokeri, mausteet ja aurinkokuivatut tomaatit. Keitä makaroneja puolet pakkauksen suosituskeittoajasta. Sekoita valutettu makaronit soijarouhekastikkeeseen ja kaada seos voideltuun uunivuokaan.
- Kaada kerma vuokaan. Peitä ruuan pinta tomaattiviipaleilla. Paista 175-asteisessa uunissa 30 minuuttia. Koristele basilikanlehdillä.