Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kasvis
Pastat ja risotot
15:20 | 5.7.2019

Jälkimarinoitu kirsikkatomaattipasta

Lisää omaan keittokirjaan
Me Naiset on lisännyt 1856 reseptiä
OHJE Krista Kupariharju KUVA Ninna Lindström

Kirsikkatomaattipasta on rentoa kesäruokaa parhaimmillaan! 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
45 minuuttia
Helppo

Jälkimarinoitu kirsikkatomaattipasta

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

1
kg
eri värisiä kirsikkatomaatteja (tai miniluumutomaatteja)
MARINADI
4
valkosipulinkynttä
1
mieto chili
1/2 ruukkua
lehtipersiljaa
1/2 ruukkua
basilikaa
2
rkl
sitruunamehua
2
rkl
limettimehua
1 1/2
dl
oliiviöljyä
2
tl
suolaa
1
tl
sokeria
1
tl
rouhittua mustapippuria
LISÄKSI
400
g
spagettia
200
g
fetaa

Vaiheet

  1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Puolita kirsikkatomaatit leivinpaperin päälle uunipellille. Paahda uunissa 15 minuuttia.
  2. Valmista sillä aikaa marinadi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet, poista chilistä siemenet ja hienonna palko. Hienonna yrtit. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Kääntele marinadi kuumiin tomaatteihin.
  3. Keitä spagetti kypsäksi suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Kääntele heti tomaattien joukkoon .
  4. Murenna annosten päälle fetaa .
Tilaa Glorian ruoka & viini
30 minuuttia
Pastatehdas
Vegebaari
tomaatti
Pasta
kirsikkatomaatti
kesä

Suosituimmat

Graavilohi suolaliemessä eli jääkellarin lohi

Mustapapupihvit ja lehtikaalisalaatti

Kinkkupitsakierteet

Ahvenfileet makuliemessä

Simppelit sienisalaattileivät

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini