Pasta on arkiruokien kuningas.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
20 min
Helppo
Pastapannu
Ainesosat
1/2
dl
pinjansiemeniä
1
kesäkurpitsaa
1
paprikaa
1
valkosipulinkynttä
tuoretta basilikaa
500
g
täytettyä tortellini-pastaa (esimerkiksi juusto-pinaatti)
1
rkl
öljyä
1/2
tl
suolaa
mustapippuria
1
dl
juustoraastetta (esimerkiksi parmesaania)
Vaiheet
- Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla. Leikkaa kesäkurpitsa ja paprika sentin kuutioiksi. Hienonna valkosipulinkynsi ja basilika.
- Keitä tortellini-pastat pakkauksen ohjeen mukaan. Kuumenna öljy pannussa ja kuullota siinä kesäkurpitsaa, paprikaa ja valkosipulia keskilämmöllä 5 minuuttia. Mausta seos suolalla ja pippurilla.
- Lisää kypsä valutettu pasta pannulle. Ripottele päälle pinjansiemenet ja basilikaa. Tarjoa juustoraasteen kanssa.