klo 10:57 | 19.11.2014

Pähkinöitä, valkosipulia ja sitruunaa. Helpon pastakastikkeen ainekset löytyvät lähikaupasta.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
4
Valmistusaika
20 min
Vaikeustaso
Helppo
Täysjyväpasta ja pähkinäkastike
Ainekset
300
g
täysjyväpastaa
Kastike
1
dl
kuorittuja manteleita
1
dl
pekaanipähkinöitä
4
kpl
valkosipulinkynttä
3/4
dl
oliiviöljyä
1
tl
mustapippuria
1
dl
pastan keitinlientä
½
dl
sitruunamehua
1
tl
suolaa
1
tl
sokeria
Lisäksi
1
dl
silputtua lehtipersiljaa
1
dl
parmesaanilastuja
Työvaiheet
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Säästä desi keitinlientä.
- Valmista kastike. Rouhi mantelit ja pekaanipähkinät. Silppua valkosipulit.
- Kuumenna öjy pannussa. Lisää ainekset paistumaan muutamaksi minuutiksi. Rouhi joukkoon mustapippuri. Lisää keitinlientä, sitruunamehua, suola ja sokeri. Hauduta muutama minuutti.
- Annostele pasta lautasille ja jaa kastike annosten päälle. Silppua pinnalle lehtipersiljaa ja parmesaania.