Viimeistele pasta-annos parmesaanilla.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
4
Valmistusaika
30 min
Vaikeustaso
Helppo
Waldorfin pasta
Ainekset
600
g
juuriselleriä
2
omenaa
3
rkl
oliiviöljyä
1
tl
suolaa
200
g
ranskankermaa
1
rkl
sitruunamehua
1
tl
vahvaa sinappia
1/4
tl
mustapippuria myllystä
400
g
spagettia
1
ruukku
rucolaa
2
dl
saksanpähkinöitä rouhittuna
Työvaiheet
- Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
- Pese, kuori ja kuutio juuriselleri. Kuutioi omenat. Siirrä kuutiot uuni-vuokaan tai leivinpaperin päälle uunipellille. Valuta päälle öljyä ja ripottele suola. Paahda kuutioita 15–20 mi-nuuttia, kunnes ne ovat kypsiä.
- Ota kuutioista puolet ja soseuta ne sauvasekoittimella sileäksi. Sekoita soseeseen ranskankerma, sitruuna-mehu, sinappi ja mustapippuri. Tarkista kastikkeen maku ja lisää tarvittaessa suolaa.
- Keitä pasta reilussa suolalla maustetussa vedessä ja valuta lävikössä.
- Sekoita pastan joukkoon valmistamasi kastike sekä loput selleri- ja omenakuutiot. Lisää pastaan ruco-lanlehdet ja rouhitut pähkinät.