
Tässä salaatissa on kvinoan lisäksi papuja, joten se on mukavan ruokaisa vegeherkku.
Papu-kvinoasalaatti
Ainekset
Työvaiheet
- Aloita valmistamalla kastike. Kuori ja raasta tai purista valkosipulinkynnet. Yhdistä kaikki kastikkeen ainekset.
- Kuori ja viipaloi punasipulit. Lisää sipulit kastikkeeseen marinoitumaan. Kastikkeessa niiden mausta tulee lempeämpi ja rakenne pehmenee.
- Huuhdo kvinoa ja keitä pakkauksen ohjeen mukaan, mutta ilman suolaa, noin 15 minuuttia.
- Huuhdo pavut ja napsi tai leikkaa kannat pois. Kiehauta noin litra vettä ja keitä papuja 7-10 minuuttia.
- Yhdistä kuuma kvinoa ja pavut sekä kastike sipuleineen. Kuumana kvinoa ja pavut imevät kastikkeen makuja hyvin.
- Kumoa tarjolle ja viimeistele fetajuustomuruilla.