Punasipuli pyöristyy ja makeutuu juuri sopivasti, kun se käy paistinpannulla ennen salaattiin lisäämistä. Salaatti maistuu joko lämpimänä tai kylmänä.
Bombayn perunasalaatti
Ainekset
Työvaiheet
-
Valmista ensin kastike sekoittamalla kaikki aineet pienessä kulhossa.
-
Pese ja keitä perunat juuri ja juuri kypsiksi. Kaada keitinvesi pois ja pidä perunat lämpiminä kannen alla.
-
Leikkaa sipulit viipaleiksi ja paista viipaleita öljyssä noin 2 minuuttia. Lisää kurkuma, kuminan siemenet ja suola, ja jatka paistamista toiset 2 minuuttia.
-
Siirrä perunat tarjoilukulhoon. Puolita isoimmat. Sekoita perunoiden joukkoon paistettu sipuli, pakasteherneet ja kastike. Revi joukkoon mintunlehtiä ja leikkaa kotijuusto joko viipaleiksi tai kuutioiksi salaatin pinnalle.