Vesimeloni muuntuu grillissä huikeaksi makuelämykseksi. Kokeile alkusalaattina!
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
30 min
Helppo
Grillattu vesimeloni
Ainesosat
1
keskikokoinen punasipuli
1 + 1
rkl
öljyä
4
rkl
vaaleaa balsamicokastiketta
800-1000
g
kuorellista, siemenetöntä vesimelonia
100
g
kovaa ricottajuustoa tai fetaa
Vaiheet
- Kuori ja viipaloi sipuli ohuiksi renkaiksi. Kuullosta sipulirenkaita öljyssä paistinpannussa, kunnes ne ovat pehmeitä ja läpikuultavia. Kumoa kulhoon ja lisää balsamicokastike. Jätä maustumaan noin 15 minuutiksi.
- Paloittele meloni lohkoiksi. Raasta juusto karkeaksi tai murusta feta.
- Öljyä ja kuumenna puhdas parila todella kuumaksi ja grillaa meloniviipaleet nopeasti molemmin puolin. Jaa melonit lautasille, kasaa marinoitunut punasipuli päälle ja ripottele pinnalle juustoa. Tarjoa heti.