Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kasvis
Salaatit
16:08 | 3.6.2015

Italialainen papu-pastasalaatti

Lisää omaan keittokirjaan
Glorian ruoka ja viini on lisännyt 3757 reseptiä
OHJE Sanna Kekäläinen KUVA Reetta Pasanen

Tässä salaatissa maistuu Italia; siitä huolehtivat valkopapu, parmesaani ja fenkoli

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4-6
25 min + maustuminen 1 t
Keskivaikea

Italialainen papu-pastasalaatti

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

350
g
kuviopastaa
2
pientä fenkolia
2
dl
keitettyjä valkopapuja
1
prk
(290/165 g) kalamataoliiveja
2
dl
parmesaanijuustoa raasteena
1
dl
lehtipersiljaa hienonnettuna
Kastike
2
valkosipulinkynttä
3
rkl
valkoista balsamicoa tai valkoviinietikkaa
3/4
dl
oliiviöljyä
3
rkl
ruohosipulia hienonnettuna
1
tl
sormisuolaa
1/2
tl
sokeria
1/2
tl
mustapippuria myllystä
Tarjoiluun
raastettua parmesaania
lehtipersiljaa
oliiviöljyä

Vaiheet

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Viipaloi fenkolit ohuesti ja laita ne keitinveteen, kun keittoaikaa on jäljellä 3 minuuttia. Valuta vesi pois.
  2. Tee kastike. Kuori ja hienonna valkosipulit. Lisää etikka. Kaada öljy ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Hienonna mukaan ruohosipuli. Mausta suolalla, sokerilla ja pippurilla. Kaada kastike pasta-fenkoliseokseen. Kääntele sekaisin.
  3. Lisää pastaseokseen pavut, oliivit, parmesaaniraaste ja yrttisilppu. Sekoita hyvin.
  4. Anna maustua viileässä vähintään tunti. Viimeistele ripottelemalla päälle parmesaania ja lehtipersiljaa. Valuta pinnalle vielä noin lusikallinen oliiviöljyä.
Tilaa Glorian ruoka & viini
Pasta
papu
papu-pastasalaatti
kesäpasta
Vegebaari
Kevyet & salaatit
Pastatehdas
Juhannus

Suosituimmat

Taatelikakku

Saaristolaisleipä

Shelterin mallasleipä

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Graavilohi suolaliemessä eli jääkellarin lohi

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini