Kokoa lounas jääkaapin kasviksista ja paista päälle leipää rosmariiniöljyssä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
2
Valmistusaika
15 min
Vaikeustaso
Helppo
Panzanella pannulla
Ainekset
2–3
palaa kuivaa leipää
3
rkl
oliiviöljyä
½
tl
kuivattua rosmariinia
3
keitettyä perunaa
1
suippopaprika
2
dl
lehtikaalia silputtuna
2
munaa
suolaa
mustapippuria
Työvaiheet
- Paloittele leipä. Lisää pannulle puolet öljystä ja rosmariini. Paista leipiä pari minuuttia.
- Lohko perunat ja paprika.
- Ota leivät sivuun. Lisää pannulle loppu öljy, perunat ja paprikat 5 minuutiksi.
- Lisää pannulle munat ja mausteet. Kypsennä hiljalleen.
- Lisää joukkoon silputtu lehtikaali ja paahdetut leivät.