Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kasvis
Suolainen leivonta
Burgerit ja hodarit
13:42 | 21.11.2013

Mausteinen peruna-avokadopizza

Lisää omaan keittokirjaan
Me Naiset on lisännyt 1856 reseptiä
OHJE Katja Nordlund KUVA Pia Inberg

Peruna on ruokaisa kasvispizzan täyte.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
3 annosta
noin 1 t
Helppo

Mausteinen peruna-avokadopizza

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

Taikina
3
dl
vettä
15
g
hiivaa
2
rkl
oliiviöljyä
1/2
tl
sokeria
7
dl
vehnäjauhoja
1
tl
suolaa
Lisäksi
500
g
kiinteitä perunoita
200
g
ranskankermaa
1
rkl
sitruunamehua
1/2
tl
jeeraa eli juustokuminaa
1/2
tl
korianteria
1/2
tl
kurkumaa
suolaa ja mustapippuria
125
g
mozzarellaa
1.00
dl
raastettua parmesaania
Pizzan päälle ennen tarjoilua
2
avokadoa
6
kirsikkatomaattia
2
isoa kourallista
rucolaa
makeaa chilikastiketta

Vaiheet

  1. Lämmitä pizzataikinaa varten vesi kädenlämpöiseksi. Lisää hiiva, öljy ja sokeri sekä 2/3 jauhoista. Surauta monitoimikoneen kulhossa 5 minuutin ajan.
  2. Lisää loput jauhoista ja suola. Veivaa taikinaa koneella toiset 5 minuuttia, peitä liinalla ja anna nousta kaksinkertaiseksi.
  3. Kuori kypsäksi keitetyt perunat ja viipaloi ne. Lisää ranskankerma, sitruunamehu ja mausteet. Jaa taikina kolmeksi palloksi ja kauli niistä ohuita, pyöreitä pizzapohjia. Pane päälle perunatäyte, valutettua revittyä mozzarellaa ja parmesaaniraastetta.
  4. Lämmitä uuni 300 asteeseen. Kuumenna pelti ensin uunissa. Nosta sen päälle leivinpaperilla oleva pizza. Valuta pizzan reunoille oliiviöljyä ja paista keskitasolla noin 4 minuuttia. Tarjoa pizza avokadoviipaleiden, kirsikkatomaattien, rucolan ja chilikastikkeen kanssa.
Tilaa Glorian ruoka & viini
Pizza
Peruna
kasvisruuat
Vegebaari
juhannus
uudet perunat

Suosituimmat

Lakupallopiparit

Luumu-omenatorttu

Kuminanäkkärit

Keikautetut luumutortut

Tofu-jyväbowl

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini