
Rapea tofumuru ammentaa makumaailmansa chorizosta. Tässä se tarjoillaan tacojen päällä, mutta se sopii niin kasvispaellaan kuin erilaisiin kulhoihinkin.
Lihaisat vegetacot mausteisella tofumurulla
Ainekset
Työvaiheet
-
Kuivaa tofu. Paloittele käsin tai haarukalla karkeaksi muruksi kulhoon. Kääntele mausteet joukkoon.
-
Lisää soijakastike, etikka, ketsuppi ja vaahterasiirappi. Sekoita huolella ja riko samalla pienemmäksi muruiksi.
-
Kuumenna 2 rkl öljyä isolla paistinpannulla. Levitä puolet tofuseoksesta pannulle ja paista koskematta noin 3 minuuttia. Käännä ja paista myös toiselta puolelta muutaman minuutin ajan. Riko tämän jälkeen puuhaarukalla tofu vielä pienemmiksi muruiksi ja paista sekoitellen vielä pari minuuttia, kunnes tofu on rapeaa. Siirrä sivuun ja toista sama lopulla öljyllä ja tofuseoksella.
-
Lämmitä tortillat pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoa tacot lihaisan tofun, mangosalsan ja muiden haluamiesi lisukkeiden kanssa.