Riisipaperirullat vaativat vähän näpertelyä, mutta lopputulos palkitsee. Täytteessä maistuvat raikkaat kasvikset ja mausteinen tofu. Dipiksi sopii täyteläinen maapähkinäkastike.
Tofu-kesärullat
Ainekset
Työvaiheet
-
Keitä nuudeli pakkauksen ohjeen mukaan, valuta ja siirrä sivuun. Suikaloi kaikki kasvikset hyvin ohuiksi. Revi yrtit.
-
Tee maapähkinädippi soseuttamalla kaikki ainekset keskenään ja lisäämällä erissä sen verran kuumaa vettä, että kastike on dippimäisen juoksevaa.
-
Tee maustettu tofu. Kuutioi ja kuivaa tofu. Paista rapeaksi 3 rkl:ssa seesamiöljyä.
-
Sekoita kulhossa loppu seesamiöljyä, maissijauhot, 3 rkl valmista maapähkinädippiä, soijakastike ja ruokosokeri.
-
Kaada pannulle tofujen joukkoon ja jatka paistamista keskilämmöllä muutama minuutti koko ajan sekoittaen, kunnes tofuista tulee kiiltäviä. Siirrä sivuun.
-
Kasta riisipaperit kuumaan veteen (pakkauksen ohjeen mukaan) ja taittele sisään kasviksia, yrttiä, nuudeleita ja maustettua tofua. Kääri rullalle.
-
Tarjoa lopun maapähkinädipin ja srirachan kanssa.