Kuumana kesäpäivänä grillataan vesimelonia salaattiin. Melonin lisäksi tarvitaan vain ricottaa, punasipulia ja loraus balsamicokastiketta
Grillattua vesimelonia ja ricottaa
Ainekset
Työvaiheet
- Kuori ja viipaloi sipuli ohuiksi renkaiksi. Kuullota sipulirenkaita öljyssä paistinpannussa, kunnes ne ovat pehmeitä ja läpikuultavia. Kumoa kulhoon ja lisää balsamicokastike. Jätä maustumaan noin 15 minuutiksi.
- Paloittele meloni lohkoiksi. Raasta juusto karkeaksi tai murusta feta.
- Öjyä ja kuumenna puhdas parila todella kuumaksi ja grillaa meloniviipaleet nopeasti molemmin puolin. Jaa melonit lautasille, kasaa marinoitunut punasipuli päälle ja raasta juusto pinnalle. Tarjoa heti.
Vinkki! Halutessasi voit tarjota melonin myös grillaamatta.