Mehevät lindströmin kasvispihvit saavat mukavaa rapeutta keitetyistä kvinoahelmistä. Kapris ja omena tuovat ruokaan raikkautta.
Lindströmin kasvispihvit
Ainekset
Työvaiheet
- Keitä kvinoa kypsäksi ohjeen mukaan.
- Valmista kastike. Mittaa majoneesi kulhoon ja sekoita joukkoon kaprikset. Kuori ja kuutioi omena. Lisää omenakuutiot ja hienonnettu lehtipersilja. Sekoita tasaiseksi. Siirrä jääkaappiin maustumaan.
- Poista leipäviipaleista reunat ja laita viipaleet likoamaan kulhoon kerman sekaan.
- Raasta punajuuret ja perunat. Lisää kulhoon leipäviipaleiden sekaan.
- Valuta ylimääräinen neste kypsästä kvinoasta pois. Lisää kvinoa, muna, maissitärkkelys, suola ja pippuri kulhoon muiden aineiden joukkoon. Muotoile taikinasta pihvejä ja paista kuumalla pannulla öljyssä noin 5 minuuttia kerran kääntäen. Pidä lämpiminä folion alla.
- Leikkaa sipuli renkaiksi ja paista renkaita pari minuuttia kuumassa öljyssä pannulla. Nostele renkaat kasvispihvien päälle ja tarjoa pihvit kastikkeen kanssa.