Kasvispyttipannun proteiini tulee härkäpavusta.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
50 min
Helppo
Myskikurpitsa-härkispannu
Ainesosat
1
(n. 600 g)
myskikurpitsa
1
rkl
öljyä
300
g
punakaalia
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
2
rkl
öljyä
1
pkt (250 g)
härkäpapusuikaleita, esim. Härkis lempeä sitruuna
1
tl
suolaa
½
tl
mustapippuria myllystä
1
dl
persiljaa silputtuna
Vaiheet
- Kuumenna uuni 200 asteeseen. Halkaise kurpitsa. Koverra lusikalla siemenet pois. Leikkaa kurpitsa kuorineen lohkoiksi. Sipaise päälle öljyä. Paahda uunissa 30 minuuttia. Leikkaa pehmeä kurpitsa kuutioiksi.
- Suikaloi punakaali. Silppua sipuli ja valkosipuli.
- Kuullota sipulit öljyssä. Lisää joukkoon härkäpapusuikaleet. Paista 5 minuuttia.
- Lisää punakaali ja kurpitsa. Jatka paistamista 5 minuuttia. Lisää suola ja pippuri. Viimeistele persiljalla.