Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kasvis
16:17 | 3.9.2014

Quesadillat

Lisää omaan keittokirjaan
Glorian ruoka ja viini on lisännyt 3757 reseptiä
OHJE Christina Aaltio KUVA Anna Huovinen

Upota juustonkannikat ja eripariset kasvikset tortillojen väliin. Paista leipiä paistinpannulla ja quesadillat ovat hetkessä valmiit.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
16 palaa
20 minuuttia
Helppo

Quesadillat

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

Täyte
1
dl
punaista pestoa, salsaa tai tomaattikastiketta
200
g
fetaa tai mozzarellaa
100
g
pinaattia tai rucolaa
2
sipulia
4
tomaattia
4
dl
raastettuja juustonkannikoita
1
tl
mustapippuria myllystä
2
rkl
rypsiöljyä

Vaiheet

  1. Levitä ohut kerros kastiketta 4 tortillalle. Murusta feta tai mozzarella päälle.
  2. Jos käytät tuoretta pinaattia, kuumenna tilkka vettä paistinpannussa ja kääntele pinaattia pannussa pari minuuttia. Nosta pinaatti työlaudalle ja hienonna karkeaksi. Jos käytät pakastepinaattia, sulata ja valuta pinaatti huolella ja paista pannussa ylimääräinen kosteus pois.
  3. Leikkaa sipuli ohuiksi renkaiksi ja tomaatit viipaleiksi. Raasta juustonkannikat.
  4. Levitä pinaatti tai rucola, sipuli, tomaattiviipaleet ja juustoraaste tortilloille. Rouhi pippuria pinnalle. Paina yli jääneet tortillat kanneksi.
  5. Kuumenna tilkka öljyä paistinpannussa ja paista tortillat kummaltakin puolelta tai kunnes pinta on saanut väriä ja juusto on sulanut. Käytä kääntämisessä apuna leveitä lastoja.
  6. Leikkaa quesadillat 4 palaan ja tarjoa alkupalana.
Tilaa Glorian ruoka & viini
Juusto
quesadilla
Meksiko
Vege
Finca: Shiraz
Etno
30 minuuttia
Nuuka kokki

Suosituimmat

Luumu-omenatorttu

Hasselbackan punajuuret

Suppispasteijat

Graavisiika ja piparjuuripunajuuri

Lakupallopiparit

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini