Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kasvis
9:02 | 23.10.2015

Sannin paahdettu perunasalaatti

Lisää omaan keittokirjaan
Vain elämää on lisännyt 67 reseptiä
Ohje: Riikka Kaila Kuva: Petri Aho

Sannin päivänä ruokapöytään katetaan raikkaita salaatteja ja ihastuttavia kasvisruokia. Kokeile esimerkiksi tätä paahdetuista perunoista, pinaatista ja kesäkurpitsasta valmistuvaa salaattia.

2243347

Vain elämää -keittokirja – suoraan Satulinnasta!

Nelosen Vain elämää -sarjassa paitsi lauletaan ja musisoidaan myös syödään hyvin. Ohjelman tähdet kokoontuvat kaksi kertaa päivässä aterialle, jonka menun päivän artisti on suunnitellut itse.

Virittäydy Vain elämää -tunnelmaan kokkaamalla samoja ruokia, joita Anssi Kela, Pave Maijanen, Virve Rosti, Sanni, Antti Tuisku, Maija Vilkkumaa ja VilleGalle nautiskelivat ohjelman kuvauksissa.

Vain elämää -reseptit suoraan Hirvensalmen Satulinnasta, olkaa hyvä!

Nauti lisää Satulinnan ihanista Vain elämää -hetkistä Ruutu.fi:ssä.

Katso muut tähtireseptit Vain elämää -keittokirjasta.

Soppa ja Nelonen ovat molemmat osa Sanomaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Helppo

Sannin paahdettu perunasalaatti

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

500
g
kiinteää perunaa
2
rkl
öljyä
1
tl
suolaa
1
tl
paprikajauhetta
100
g
tuoretta lehtipinaattia
1/2
kesäkurpitsa
1
iso punasipuli
2
kevätsipulia varsineen
1/2
dl
öljyä
2
rkl
valkoviinietikkaa
suolaa
mustapippuria myllystä

Vaiheet

  1. Pese perunat, mutta älä kuori niitä. Viipaloi perunat ja siirrä leivinpaperoidulle uunipellille. Ripottele päälle öljy, suola, paprikajauhe ja mustapippuri ja sekoittele perunaviipaleisiin.
  2. Paahda perunoita 200 asteisen uunin keskitasolla 20-30 minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä ja saavat hiukan väriä.
  3. Valmista perunoiden kypsyessä muut kasvikset. Huuhdo pinaatti. Viipaloi kesäkurpitsa. Kuori ja viipaloi sipuli ja hienonna kevätsipuli varsineen.
  4. Kuumenna 1 rkl öljyä ja lisää pannulle pinaatti ja paista, kunnes se on kutistunut pannulle. Nosta pinaatti syrjään pannulta, lisää hieman öljyä ja  lisää kesäkurpitsa ja sipulit. Paista muutaman minuutin ajan.
  5. Sekoita perunat ja paistamasi kasvikset kulhossa, kaada kastikkeeksi öljyä ja viinietikkaa ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Tarjoa salaatti lisäkeruokana.
Tilaa Glorian ruoka & viini
perunasalaatti
Vain elämää

Suosituimmat

Lakupallopiparit

Luumu-omenatorttu

Kuminanäkkärit

Keikautetut luumutortut

Tofu-jyväbowl

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini