Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kasvis
19:44 | 14.5.2012

Suppilovahvero-kaalipiirakka

Lisää omaan keittokirjaan
Kodin Kuvalehti on lisännyt 1480 reseptiä
Ohje Kiia Renko Kuva Sami Repo
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
6-8 palaa
1 tunti
Helppo

Suppilovahvero-kaalipiirakka

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

Pohja
100
g
voita tai margariinia
1
dl
juustoraastetta
3
dl
hiivaleipäjauhoja
1
dl
perunamuusia
1/2
tl
leivinjauhetta
1/2
tl
suolaa
1/2
dl
kylmää vettä
Täyte
1/2
l
pakastettuja suppilovahveroita
tai
40
g
kuivattuja suppilovahveroita
300
g
valkokaalia
1
kpl
sipuli
10
kpl
aurinkokuivattua tomaattia
1-2
rkl
siirappia
1/4
tl
valkopippuria
2
tl
suolaa
100
g
valkosipuli-yrttituorejuustoa
2
dl
kuohukermaa
2
kpl
munaa
Pinnalle
200
g
vuohenjuustoa
6-8
kpl
kirsikkatomaattia
pinjansiemeniä

Vaiheet

  1. Nypi pohja-aineet taikinaksi. Painele taikina jauhotetuin käsin voidellun, 26-senttisen piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Jos käytät irtopohjavuokaa, leikkaa vuoan pohjalle leivinpaperi.
  2. Suikaloi kaali veitsellä. Kuori ja silppua sipuli. Kuullota sieniä, kaalia ja sipulia pannulla, kunnes kaali on hieman pehmennyt. Lisää pannulle suikaloidut aurinkokuivatut tomaatit, mausteet, tuorejuusto, kerma ja munat. Tarkista maku ja lisää halutessasi mausteita. Levitä täyte piirakkapohjalle
  3. Koristele piirakan pinta ohuilla vuohenjuustoviipaleilla ja puolikkailla kirsikkatomaateilla.
  4. Paista piirakkaa 200 asteessa uunin alatasolla ensin 15–20 minuuttia. Nosta piirakka sen jälkeen keskitasolle ja jatka paistamista vielä noin 15 minuuttia. Anna piirakan vetäytyä 15 minuuttia ennen tarjoilua.
  5. Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla. Ripottele ne piirakan päälle. Tarjoa mehevän salaatin kanssa.

Vinkki! Täytteeseen sopii myös ruskistettu jauheliha tai ruskistettu ja paloiteltu pekoni. Myös erilaiset juuresraasteet sopivat täytteeseen. Kuullota ne kaalin ja sienien kanssa. Jos valmistat pieniä annospiiraita, paista niitä 225 asteessa 15–20 minuuttia.

Tilaa Glorian ruoka & viini
vuohenjuusto
Kaali
sieni
piirakka
Suppilovahvero

Suosituimmat

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Joulukinkku ruiskuoressa

Maailman paras riisipuuro

Shelterin mallasleipä

Taatelikakku

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini