Tarjoa tofupallerot kylminä tai lämpiminä, sellaisenaan tai tikun nenässä kirsikkatomaatin ja basilikanlehden kanssa
Tofupallerot
Ainekset
Työvaiheet
- Valuta tofua lävikössä xx minuuttia. Hienonna sipulinvarsi, valkosipuli ja persilja. Raasta juusto.
- Aja tofu ja tomaattipyree sauvasekoittimella karkeaksi tahnaksi ja siirrä seos kulhoon. Lisää juusto, sipulit ja yrtit.
- Sekoita hyvin. Lisää 1rkl oliiviöljyä ja puolet korppujauhoista. Mausta mustapippurilla. Anna taikinamassan turvota noin 15 minuuttia. Tarkista maku ja lisää ripaus suolaa tarvittaessa.
- Kuumenna öljy pannussa. Paista kuumassa öljyssä ensin pieni koepala. Jos pyörykkä ei pysy koossa vaan hajoaa öljyyn, lisää taikinaan hieman korppujauhoja. Pyöritä taikinasta pieniä pyöryköitä ja kierittele ne korppujauhoissa.
- Paista kuumassa öljyssä kullanruskeiksi. Valuta pyöryköistä ylimääräinen rasva pois talouspaperilla.
- Tarjoa lämpiminä tai kylminä.
- Vinkki! Karkearakeista japanilaista panko-korppujauhoa myydään isoissa marketeissa ja etnokaupoissa. Jos et löydä pankoa, käytä tavallista korppujauhoa.