Heleän vihreä herneparsarisotto on kuin lupaus keväästä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
35 minuuttia
Keskivaikea
Vihreä risotto
Ainesosat
1
kpl
risottoa perusohjeella
Lisäksi
500
g
vihreitä kasviksia
1
dl
hienonnettuja yrttejä
Vaiheet
- Valmista risotto perusohjeen mukaan.
- Keitä toisessa kattilassa vihreät kasvikset (esim. herneet, herneenpalot, parsa tai edamamepavut) vähässä, suolalla maustetussa vedessä. Vihreä parsa kypsyy noin 5 minuutissa, herneet ja palot noin 2 minuutissa. Valuta vesi pois.
- Mausta suolalla, pippurilla ja yrteillä (esim. ruohosipulilla ja lehtipersiljalla). Yhdistä risoton kanssa.
Vinkki! Viitseliäs pikapaistaa vielä keitetyt, valutetut kasvikset pannulla muutamassa ruokalusikallisessa voita. Kasvikset saavat siitä lisämakua. Risottoon voi halutessaan lisätä paistettua pekonia tai broilerin rintafileetä.