Kantarellikeittoon sopivat myös tatit, orakkaat ja kehnäsienet.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
35 min
Helppo
Kantarelli-lohikeitto
Ainesosat
1
l
kantarelleja
2
porkkanaa
1
(n. 300 g) palsternakkaa
1
sipuli
1
fenkoli
2
rkl
voita
1
l
kalalientä
1
tlk
(400 g) tomaattimurskaa
2
laakerinlehteä
1
rkl
kuivattua basilikaa
400
g
lohta
1/2-1
tl
suolaa
1/4
tl
mustapippuria
2
dl
tuoretta basilikaa
Vaiheet
- Puhdista ja pilko sienet. Kuori ja viipaloi vihannekset.
- Sulata voi kattilassa ja lisää vihannekset. Kuullota niitä 3 minuuttia, lisää kalaliemi, tomaattimurska, laakerinlehdet ja kuivattu basilika. Keitä vihannekset kypsiksi, noin 10 minuuttia.
- Paloittele lohi ja lisää se keittoon. Keitä keskilämmöllä 5 minuuttia. Mausta keitto suolalla ja pippurilla. Lisää lopuksi hienonnettu basilika.