Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Keitot
Kana
12:02 | 21.2.2013

Mausteinen kanakeitto

Lisää omaan keittokirjaan
Kodin Kuvalehti on lisännyt 1480 reseptiä
OHJE Kiia Renko KUVA Reetta Pasanen

Kanakeitosta saa tulisemman lisäämällä harissatahnan määrää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
6 annosta
50 minuuttia
Keskivaikea

Mausteinen kanakeitto

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

3
rkl
voita tai öljyä
3
kpl
broilerin rintafileetä
tai
400
g
broilerisuikaleita
1
kpl
sipulia
2
kpl
valkosipulinkynttä
1
rkl
harissatahnaa tai currytahnaa
1,5
l
kanalientä
2
rkl
makeaa chilikastiketta
2
tlk
tomaattimurskaa
1
tlk
chilimaustettua tomaattimurskaa
1
dl
täysjyväriisiä
1
tlk
kikherneitä
suolaa
mustapippuria
1
rkl
fariinisokeria
Lisäksi
6
kpl
sitruunalohkoa

Vaiheet

  1. Ruskista broilerit kuumalla pannulla. Nosta pois pannulta ja leikkaa rintafileet ohuiksi viipaleiksi.
  2. Kuori ja silppua sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota öljytyllä pannulla pienellä lämmöllä. Lisää harissatahna ja kuumenna vielä pari minuuttia. Lisää liemi ja tomaattimurskat. Kiehauta ja lisää riisi halutessasi sekä broileri ja huuhdellut, valutetut kikherneet.
  3. Kypsennä hiljalleen kannen alla 20–30 minuuttia. Mausta lopuksi suolalla ja pippurilla. Pyöristä makua sokerilla. Kun keitto on lautasella, purista sitruunaa jokaiseen annokseen.

Vinkki! Vähennä tai lisää maustetahnoja makusi mukaan.

Tilaa Glorian ruoka & viini
keitto
curry
kanakeitto
harissa
kot kot
Kot kot

Suosituimmat

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Shelterin mallasleipä

Saaristolaisleipä

Helppo lohivoileipäkakku

Maailman paras riisipuuro

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini