Papukeitto saa potkua chilistä, limestä ja korianterista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
15 min
Helppo
Meksikolainen tomaattikeitto
Ainesosat
50
g
sipulikuutioita
1
valkosipulinkynsi
1
chili
1
rkl
öljyä
800
g
tomaattimurskaa
3
dl
vettä
1
kasvis- tai kanaliemikuutio
400
g
papusekoitusta
1
tl
suolaa
1
limetti
1
ras
korianteria
Vaiheet
- Hienonna chili. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota siinä sipulikuutioita, valkosipulitahnaa ja chiliä minuutin ajan. Lisää tomaattimurska, vesi ja liemikuutio. Anna kiehua viisi minuuttia.
- Huuhtele pavut kylmällä vedellä ja lisää ne kattilaan suolan kanssa. Kuumenna keitto kiehuvaksi. Purista joukkoon limetin mehu ja koristele keiton pinta silputulla korianterilla.