Mainos
Dansukker on lisännyt 24 reseptiä.
Linkitetty 18 keittokirjaan.

Trendikäs kurkuma värjää tämän inkiväärillä maustetun kesäkurpitsa-pikkelsin ihanan keltaiseksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vaikeustaso
Kohtalainen

Keltainen kesäkurpitsa-pikkelsi

Ainekset

3
reilunkokoista kesäkurpitsaa
2
sipulia
1
punainen paprika
Mausteliemi
2
dl
vettä
1 1/2
dl
väkiviinaetikkaa
1
dl
Dansukker Luomuruokosokeria
pala tuoretta inkivääriä
1
rkl
suolaa
1
tl
kurkumaa
1
tl
sinapinsiemeniä

Työvaiheet

  1. Huuhtele kesäkurpitsat ja kuori pois vihreä osa. Raasta karkeaksi. Kuori ja hienonna sipulit huolella. Halkaise paprika, poista siemenkota ja kanta. Pilko pieniksi paloiksi.
  2. Kiehauta liemen ainekset kattilassa ja lisää joukkoon kesäkurpitsaraaste, sipulit ja paprikat. Anna kiehua 15 minuuttia.
  3. Purkita kuuma seos puhtaisiin, kuumennettuihin lasipurkkeihin ja peitä heti kansilla. Anna jäähtyä. Säilytä viileässä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla