Trendikäs kurkuma värjää tämän inkiväärillä maustetun kesäkurpitsa-pikkelsin ihanan keltaiseksi.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vaikeustaso
Kohtalainen
Keltainen kesäkurpitsa-pikkelsi
Ainekset
3
reilunkokoista kesäkurpitsaa
2
sipulia
1
punainen paprika
Mausteliemi
2
dl
vettä
1 1/2
dl
väkiviinaetikkaa
1
dl
Dansukker Luomuruokosokeria
pala tuoretta inkivääriä
1
rkl
suolaa
1
tl
kurkumaa
1
tl
sinapinsiemeniä
Työvaiheet
- Huuhtele kesäkurpitsat ja kuori pois vihreä osa. Raasta karkeaksi. Kuori ja hienonna sipulit huolella. Halkaise paprika, poista siemenkota ja kanta. Pilko pieniksi paloiksi.
- Kiehauta liemen ainekset kattilassa ja lisää joukkoon kesäkurpitsaraaste, sipulit ja paprikat. Anna kiehua 15 minuuttia.
- Purkita kuuma seos puhtaisiin, kuumennettuihin lasipurkkeihin ja peitä heti kansilla. Anna jäähtyä. Säilytä viileässä.