Muheva jauhelihapannarirulla on koko perheen suosikkiruoka!
Jauhelihapannarirulla
Ainekset
Työvaiheet
- Levitä reilunkokoinen arkki leivinpaperia uunipellille. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
- Sekoita maito, suola ja jauhot kulhossa. Vatkaa munat sekaan ja lopuksi öljy.
- Kaada taikina uunipellille leivinpaperin päälle. Paista pannukakkua 20–30 minuuttia uunin keskitasolla. Kumoa pannari puhtaalle leivinpaperille ja jäähdytä.
- Kuori ja silppua sipuli hienoksi. Halkaise paprika, poista siemenet ja paloittele paprika pieneksi.
- Ruskista jauheliha, sipuli ja paprika. Sekoita loput aineet sekaan. Alenna lieden lämpö pienelle ja sekoittele täytettä sen verran, että täytteestä tulee sakeaa ja puuromaista.
- Levitä täyte pannukakun päälle ja rullaa pannari napakaksi rullaksi.
- Kuorruta rulla juustoraasteella ja laita uunin ylätasolle vielä noin kymmeneksi minuutiksi, kunnes juusto sulaa ja saa kauniin värin.