Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kylmäsavulohitahna
Ainekset
250
g
kylmäsavulohta
1
nippu
tilliä
2
prk
smetanaa
2
kpl
pientä punasipulia
15
kpl
roseepippuria
Työvaiheet
Pilko kala, tilli, sipulit pieniksi paloiksi. Sekoita kala + sipuli + tillimassan smetanaan. Kylmäsavulohi imee smetanasta itseensä kosteutta ,ja siten tahna jämäköityy jääkaapissa. Älä siis ihmettele, jos seos vaikuttaa aluksi löysältä. Riko pippurit ja lisää seokseen. Ainekset sekoitetaan tasaiseksi massaksi. Anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia. Sekoita ennen tarjoilua. Koristele tarvittaessa tillillä ja kokonaisilla punapippureilla. Tarjoillaan paahdetun Fazerin Real ruisleivän, ruislastujen tai ruisnappien päällä.