Kati Heikinheimo on lisännyt 3 reseptiä.
Linkitetty 2 keittokirjaan.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lämmin pakurismuuti

Työvaiheet

Pohjanesteenä on kolmisen desiä pakuriteetä. Keittelen sitä usein isomman satsin kerralla ja säilytän jääkaapissa. Jos en ole ehtinyt tätä tehdä, käytän Four Sigma Foodsin instant-annospusseja.

Ruokaisuutta tulee seuraavista ainesosista:Pari ruokalusikallista chiasiemen-hyytelöä (veteen tai kookosmaitoon tehtynä)Pari ruokalusikallista carob ja/tai kaakaojauhettaDesi proteiinijauhettaRuokalusikallinen tai pari kookosöljyä

Makua, potkua ja antioksidantteja taas näistä:Tuoretta inkivääriä noin sentin pala, viipaloitunaCayenne-pippuria, kanelia, kardemummaa, roseepippuria...Ripaus laadukasta suolaaSteviaa, kookossokeria tai karppisokeria maun mukaanRuusujuuritippoja, joiden virkistävä vaikutus on todettu niin laajasti meikäläisen kaveripiirissä, että pakko hehkuttaa tätä pohjolan ginsengiä. Esim Puhdistamolta saa tinktuuraa.Sekoita blenderissä tai (ehkä helpommin) sauvasekoittimella tasaiseksi, kaada termokseen ja off you go!

Sisältö jatkuu mainoksen alla