
Kasa amerikkalaisia pikkupannareita ja kuumaa vaahterasiirappia – niistä on ihana iltapäivä tehty! Kuohkeuden salaisuus on leivinjauhe ja taikinan turvotus.
Tiesitkö, että porkkana ja kookos ovat loistava makupari? Ne yhdistyvät näissä pienissä pannareissa, jotka maistuvat takuulla vauvasta vaariin.
Kookosporkkanapannarit ovat tavallista terveellisempiä, sillä ne tehdään täysjyvävehnäjauhoon, niissä on vain pari ruokalusikallista sokeria ja niihin uppoaa muutama porkkana raastettuna. Kookoksen makua pannareihin saadaan kookoshiutaleista sekä kasvipohjaisesta kookosjuomasta tai kevytkookosmaidosta.
Lettupannulla paistetut pikkupannarit ovat ihanan kuohkeita ja kauniin värisiä. Ne sopii tarjota lämmitetyn vaahterasiirapin kanssa
Vegaaniset kookosporkkanapannarit
Ainekset
Työvaiheet
-
Sekoita jauhot, sokerit, kookoshiutaleet, leivinjauhe ja suola keskenään.
-
Sekoita kasvimaito ja sula margariini keskenään ja kääntele kuiviin aineksiin. Kuori ja raasta porkkana joukkoon. Anna taikinan turvota 15 minuuttia.
-
Kuumenna rasva lettupannulla ja lusikoi taikinaa pannun koloihin. Paista molemmin puolin kullanruskeiksi.
-
Tarjoa kookoshiutaleiden ja lämpimän vaahterasiirapin kanssa.