Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Leivonta
Arjen nopeat
Juhli ja nauti
Makea leivonta
8:00 | 5.4.2025

Hedelmäviinerit

Lisää omaan keittokirjaan
Kodin Kuvalehti on lisännyt 1476 reseptiä
OHJE Christina Aaltio KUVA Ninna Lindström

Valitse maku ja ryhdy puuhiin! Saat käden käänteessä kaksi tai neljä herkkuviineriä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
2–4 leivosta
25 min + sulatus
Helppo

Hedelmäviinerit

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

2
lehtitaikinalevyä
1
muna
Kirsikkatäyte
1
prk (200 g)
vaniljarahkaa
½
prk
rommi-kirsikkamarmeladia (Pirkka)
pari palaa tummaa suklaata
Persimonitäyte
1
prk (200 g)
vaniljarahkaa, paistonkestävä
1
persimoni
1
rkl
hasselpähkinärouhetta
2
rkl
vaaleaa siirappia

Vaiheet

  1. Valitse, teetkö kaksi kirsikkaviineriä vai neljä persimoniviineriä. Ota lehtitaikinalevyt leivinpaperille sulamaan. Kuumenna uuni 225 asteeseen.
  2. Leikkaa taikinalevyt neliöiksi.
  3. Tee kaksi kirsikkaleivosta näin: Paina kahden taikinaneliön keskeltä muotilla ympyrä. Voitele kokonaisten neliöiden reunat munalla ja nosta reiälliset neliöt kokonaisten päälle. Levitä reikään lusikallinen kirsikkamarmeladia. Voitele leivoksen reunat munalla.
  4. Paista leivonnaisia 10–15 minuuttia, kunnes ne kohoavat lehteviksi ja saavat väriä.
  5. Lusikoi aukkoon vaniljarahkaa. Lisää pinnalle vielä marmeladia ja rouhittua suklaata.
  6. Tee neljä persimonileivosta näin: Levitä taikinaneliöiden keskelle vaniljarahkaa ja muutama persimoniviipale. Ripottele pinnalle hasselpähkinärouhetta.
  7. Paista leivonnaisia 10–15 minuuttia. Lisää pinnalle loraus siirappia.
Tilaa Glorian ruoka & viini
30 minuuttia
Sokerileipuri
makea leivonta
leivonta
Kemut

Suosituimmat

Lakupallopiparit

Luumu-omenatorttu

Kuminanäkkärit

Keikautetut luumutortut

Tofu-jyväbowl

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini