21:30 | 30.9.2020
Hyvät ja helpot rukiiset sämpylät
Nämä sämpylät ovat todella helppoja tehdä ja rapean maukkaita, sillä ne sisältävät myös terveellistä kuitua.
Tätä sämpylätaikinaa nostatetaan vain kerran ja loput hoitaa uuni. Taikina leivotaan suoraan taikinakulhosta sämpylöiksi pellille. Käytä mieluummin kuivahiivaa, sillä se kestää paremmin nostatusta lämpimässä uunissa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
8
10 min + nost. 30 min ja paistaminen n. 20 min
Helppo
Hyvät ja helpot rukiiset sämpylät
Ainesosat
2,5
dl
rasvatonta maitoa
11
g
kuivahiivaa (1 pussi)
1
tl
sokeria
1
tl
suolaa
2
dl
ruisjauhoja
1
rkl
öljyä
3
dl
sämpyläjauhoja
2
dl
vehnäjauhoja